vrijdag, juni 17, 2005

 

The Debbies

Súsaa in de gitaarwinkel.
Starend naar al dat spul aan de muren.
Starend naar een jonge verkoper die een jochie helpt met plectrums en hem er twee verkoopt maar dat zelf niet door heeft omdat 'ie zo aan het staren is naar de wat meer vaardige verkoper die een versterker aan een man verkoopt, het jongetje voor de balie staan latend, met z'n euro zwaaiend in de lucht, niet wetend waar het geld te laten want geen mens die het aan pakt.
Starend naar een blijkbaar kind-aan-huis-klant die binnenkomt, zijn jas in een hoek gooit en koffie pakt om zich daarmee naar de gitarenwand te verplaatsen waar hij al hoofd-knikkend en voet-tappend al dat moois bewondert.
Starend naar Rick die ernstig op zoek is naar een scheurpedaal van het een of andere merk, de vitrine afzoekend want hij wil uit twee soorten kunnen kiezen maar lijkt er een niet van te kunnen vinden, ondertussen bemerkt dat ik naar hem staar, terug staart waarna ik maar een opblaasgitaar oppak en écht air-gitaar ga spelen en me vervolgens verwijder want de jonge verkoper heeft besloten Rick te gaan helpen.
Aldus starend naar Rick die vertelt wat hij zoekt en de jonge verkoper die hem, met zijn armen strak langs zijn lichaam maar door naar de vitrinekast te kijken met zijn neus aanwijzend vertelt dat ze die niet meer hebben maar nog wel een andere.
Uiteindelijk komt Rick thuis met een scheurpedaal.

Die moet hij hebben.
Want hij heeft een optreden.
Zaterdag.
In Atak.
Tijdens het Zomeroffensief.
Met The Debbies.
Waar hij in zingt.
En gitaar speelt.
Dus drie keer raden waar ik zaterdagavond naar sta te staren...


Comments:
opdrogende verf?
 
The Debbies waren in ieder geval niet te wijten aan je reclame, voorts vielen ze wel mee, vooral op de blue tooth after party, daar waren ze pas echt vet (gay).
 
heb ze gemist, geen poster gezien hier. en dat terwijl ik zaterdag nog wel behoorlijk aan het staren was.
 
Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?