donderdag, oktober 06, 2005

 

brrrr

atak
vrijdag 07 oktober 2005
Electric Adults: dj Dr. Anders
Zaal open en aanvang: 21.00 u
Entree: Euro 5,-

We noemen ze 'gevorderde dansers'. Volwassenen die nog steeds Vonken. Leuke baan, eventueel kinderen maar sowieso druk, druk, druk. Dan wil je uit, maar waar naartoe? Dance Classics en Gouwe Ouwe-feesten te kust en te keur, maar zoveel sentiment hoeft nou ook weer niet. En het gewone uitgaansleven begint en eindigt ze veel te laat. Voor die mensen heeft Atak nu de Electric Adults-feesten bedacht. DJ Dr. Anders draait er vanaf vroeg in de avond de dansklassiekers, maar net zo goed muziek van nu. Dus funk, disco, latin, Afrikaans, reggae, allerhande dance en alles daartussen en daarnaast, van dikke vette hits tot underground. Dansen in een rookvrije zaal en lekker drinken, kletsen en roken in het café. Voel je je aangesproken? Kom dan naar het eerste Electric Adults-feest. Bevalt het jullie èn ons, dan worden ze daarna eens per twee maanden gehouden.

Van dit bovengaande stukje gaan mijn haren recht overeind staan. "Gevorderde dansers... Vonken..." brrrr zeg ik nog maar eens! Maar ik ga wel. Eens kijken wat er aangeboden wordt. Hopelijk gaat het daar niet net als op rookvrije avonden in Metropool Hengelo ruiken naar gymzaal en te fanatieke dansers die 'vergeten' zijn deo te gebruiken

Comments:
En, hoe rook het?
 
Het is vanavond, dus je gaat het nog horen :-)
 
Zorg je wel dat je er er om half tien bent voor de film?
 
Een rookvrij gedeelte in de Atak? Is dat nieuw?

Oh ja, ik woon al twee jaar niet meer in de buurt :-)
 
Wees gerust, Atak was alleen voor deze gelegenheid rookvrij. Moet er niet aan denken dat het altijd zo is, de geur van verschraald bier en zweet altijd maar in je neus... nee, geef mij maar rook!
 
Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?