woensdag, december 21, 2005

 

de langste nacht

de langste dag
(de langste dag 2005)

Aankomende nacht is de langste nacht. En dat gaan we vieren. Want het is fijn dat de dagen weer langer worden! Dat het ook officieel winter is vandaag dat mag de pret vooralsnog niet drukken.

Hoera, de lente komt er weer aan!

Tijd voor kansen, nieuwe beginnen, groei, licht en zon!

Comments:
Yeah! Langere dagen. Maar vooralsnog verheug ik me nog op een winter waarin misschien weer eens geschaatst kan worden. Is er wel iets wat je leuk vind aan de winter? Heb jij al zitten broeden op goede voornemens? Of kom ik wat vroeg met die vraag?
Mooie foto. Wat is die toren op de achtergrond met die haan (ofzo)?
 
@act: ik heb sinds het enorme pak sneeuw dat hier onlangs is gevallen een onbedwingbare behoefte om te schaatsen. Helaas is dat erg duur dus het is er nog niet van gekomen, maar dat gaat zeker gebeuren! Op zich heb ik ook niet echt een hekel aan de winter, maar wel aan sneeuw.
Goede voornemens daar doe ik niet echt aan. Ik heb wel voornemens maar die zijn niet echt afhankelijk van de jaarwisseling.
En de toren op de achtergrond is een luchtpijp die op het dak staat van het gebouw waar je nog net de rand van het dak van ziet (op de vooorgrond). Er bovenop staat een vos geloof ik.
Heb je zelf nog goede voornemens? Of moet ik die vraag eigenlijk ergens anders stellen?
 
@Súsaa: Je mag me alles vragen waar dan ook.. Ik doe niet aan nieuwjaarsvoornemens maar ik wil wel weer wat van mijn 'stoppen met roken' gewicht kwijt raken... Verder heb ik allerlei plannen maar die zijn niet jaargebonden.

Een vos, leuk! Op een luchtpijp ook nog eens origineel.

Ik wil ook gaan schaatsen, ik kan het alleen nog niet echt.. maar ga net zoals vorig jaar weer eens in Nijmegen oefenen op een rustig tijdstip... Als je zin hebt ben je van harte welkom mee te gaan, het is geen natuurijs maar warme choco hebben ze er wel.
 
@act: wat leuk, dat ga ik zeker onthouden!
 
langste nacht = langste slaap!!!
daar heb ik wel zin in!

heb je overigens je koffers al klaarstaan suusaa?
 
De dagen worden langer, maar de Aarde blijft nog wel heel wat weken afkoelen en dus wordt het enkel kouder.

Maar mij maar weer wakker als het april is.
 
Fijne feestdagen!
 
Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?