woensdag, november 23, 2005
haptonomie
Een half uurtje liggen.
Twee handen op mijn rug..
Twee handen op mijn benen..
Een half uurtje terugfietsen..
En dan sta ik in de supermarkt en ben opeens zooo moe!
Ik ben niet eens meer in staat om een mix voor appeltaart uit te kiezen...
Gelukkig ben ik nog wel zo helder om mijn mandje dan maar weer weg te zetten en naar huis te fietsen.
Eerst even slapen.
Een dutje doen.
En dan zie ik over een paar uur wel hoe ik die appeltaart ga bakken. Mocht iemand in de tussentijd lekkere suggesties hebben dan hou ik me aanbevolen. Misschien maakt dat het winkelen dan straks makkelijker.
Twee handen op mijn rug..
Twee handen op mijn benen..
Een half uurtje terugfietsen..
En dan sta ik in de supermarkt en ben opeens zooo moe!
Ik ben niet eens meer in staat om een mix voor appeltaart uit te kiezen...
Gelukkig ben ik nog wel zo helder om mijn mandje dan maar weer weg te zetten en naar huis te fietsen.
Eerst even slapen.
Een dutje doen.
En dan zie ik over een paar uur wel hoe ik die appeltaart ga bakken. Mocht iemand in de tussentijd lekkere suggesties hebben dan hou ik me aanbevolen. Misschien maakt dat het winkelen dan straks makkelijker.
Comments:
<< Home
Oei, ik heb precies al lange tijd niet meer naar je weblog gesurft en schrik nu dus een beetje van je 'vermoeide' posts. Gaat het wel goed met jou?
je kunt ook simpele flappen maken:
bladerdeegje met appelstukjes erin, wat kaneel en (riet)suiker erop. lekker!!! (en simpel)
bladerdeegje met appelstukjes erin, wat kaneel en (riet)suiker erop. lekker!!! (en simpel)
nodig:
4 plakken bladerdeeg
stuk of 6/7 appels
suiker
boter
slagroom
- appels (door esther laten) schillen
- in grove stukken snijden
- klontje boter smelten
- dikke laag suiker erop
- appels erop
- gaar laten pruttelen
(kun je weer even wat anders doen)
- oven aanzetten
- appels in schaal
- 4 plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen
- op de appels in de schaal
- 30 minuten bakken
- esther slagroom (zonder suiker!) laten kloppen
(kun je weer even wat anders doen)
- schaal uit oven halen
- bord op schaal leggen
- omdraaien
- klaar (is je omgekeerde appeltaart)!
4 plakken bladerdeeg
stuk of 6/7 appels
suiker
boter
slagroom
- appels (door esther laten) schillen
- in grove stukken snijden
- klontje boter smelten
- dikke laag suiker erop
- appels erop
- gaar laten pruttelen
(kun je weer even wat anders doen)
- oven aanzetten
- appels in schaal
- 4 plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen
- op de appels in de schaal
- 30 minuten bakken
- esther slagroom (zonder suiker!) laten kloppen
(kun je weer even wat anders doen)
- schaal uit oven halen
- bord op schaal leggen
- omdraaien
- klaar (is je omgekeerde appeltaart)!
@ kruk: grapje! hi hi
weet je wat! ik maak een keer zo'n omgekeerde appeltaart voor jullie.. en dan klop ik natuurlijk zelf de appels en dan schil ik ook zelf de slagroom...
weet je wat! ik maak een keer zo'n omgekeerde appeltaart voor jullie.. en dan klop ik natuurlijk zelf de appels en dan schil ik ook zelf de slagroom...
@Buitel, Esther en Petra: Ik heb een appeltaart gebakken, mijn eerste, en hij is heel goed gelukt :-) En dat dutje heeft wel bijgedragen in energie. Ik ben altijd erg moe na een haptonomiebehandeling en moet sowieso spaarzaam zijn met mijn energie, maar al met al wordt het steeds een beetje beter. Ik heb gewoon wat geduld nodig. Thanx for asking!
Een reactie posten
<< Home